Slimmer online dan je concurrenten

Marc van der Woude

Interview Marc van der Woude – Ik heb met Marc samengewerkt op de communicatieafdeling van het ingenieursbureau van de NS (destijds Holland Railconsult). Marc valt op door zijn drive om te ontdekken hoe nieuwe digitale media zinvol toegepast kunnen worden. Hij is in hart en nieren een journalist maar ook ondernemer en vernieuwer. Hij is kort geleden weer een nieuwe onderneming gestart, Emerge Media, waarin hij ondernemingen helpt met hun online strategie.

Lees meer

Mogelijkheden voor goede gesprekken

Mark de Boer

Interview Mark de Boer – Mark werkt als directeur bij Agapè Nederland. Deze bedrijfskundige-econoom, die voorheen in de automatisering werkte, voelt zich prima thuis bij een christelijke organisatie waar het vooral om communicatie en het opbouwen van persoonlijke contacten gaat. Met hem praten we over de manier waarop zijn organisatie steeds meer gebruik is gaan maken van digitale kanalen om hun missie te bereiken.

Lees meer

Digitale media zijn geen bedreiging

Digitalisering is geen bedreiging

Interview Paul Abspoel – In een serie interviews laten we je kennismaken met bevlogen professionals die op verschillende manieren met online publiceren bezig zijn. Paul Abspoel bijt de spits af. Paul werkt als uitgever bij Ark Media. Hij ontwikkelde een interesse in bloggen en sociale media toen de meeste mensen nog nauwelijks van deze media gehoord hadden. Door het schrijven van blogs is hij ook weer actief gaan fotograferen.

Lees meer