Webshop voor sanitair en tegels

Megadump Nunspeet megadump.nl
webshop, WooCommerce

Voor Megadump Nunspeet hebben we in 2015 een webshop gebouwd in Woocommerce. Dit was ter vervanging van een statische website met de laatste aanbiedingen die door de eigenaar in Dreamweaver werd onderhouden. Sinds de eerste versie is de website verder uitgebreid met producten en functionaliteit. Er worden bijvoorbeeld producten geïmporteerd uit een csv-bestand van een groothandel en er kunnen specifieke verzendgebieden ingesteld worden met variabele verzendkosten. Daarnaast kan er berekend worden hoeveel dozen tegels er nodig zijn op basis van een het aantal vierkante meters dat nodig is.

Er zijn nog een aantal uitbreidingen gedaan op deze webshop zodat het mogelijk is facturen als PDF-bestand te versturen en om foto’s te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik door anderen door er een watermerk en download-beveiliging aan toe te voegen. Voor de online-betalingen wordt gewerkt met Mollie om iDeal betalingen mogelijk te maken.

Sinds de Corona-lockdown is het aantal online bestellingen snel gestegen. Met name op het gebied van tegels omdat er weinig andere online aanbieders zijn die op een website tegels verkopen. Dan ben je als retailer blij dat je een goed werkende webshop hebt.