Over ons

Wij geloven in de kracht van mooie en effectieve websites. Newsite helpt organisaties en bedrijven met het bijhouden en doorontwikkelen van hun website of online applicatie. Omdat een website veel meer is dan een digitaal uithangbord komt Newsite naast u staan om uw website zo effectief mogelijk aan te laten sluiten op uw doelen.

Wij maken al websites sinds 1996. Newsite is ontstaan uit het samengaan van Webcoach Service en de website-activiteiten van Newrise.

Webcoach Service is ontstaan in 2012 om organisaties te helpen met het ontwikkelen en beheren van hun website of online applicatie. Newrise is in 2014 ontstaan als Marketing-communicatie bureau. Sinds november 2019 werken we bij Newsite nu met 13 mensen vanuit Zwolle en Hattem aan effectieve websites, Office365-support en systeembeheer.

Wij werken voornamelijk met WordPress. WordPress is super gebruiksvriendelijk en het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld. Een kwart van het internet draait op WordPress. Daarom zijn er tal van uitbreidingen en modules beschikbaar om je website precies aan te laten sluiten op je wensen.

Een digitale manier van werken is niet meer weg te denken. Zeker nu. Daarom ondersteunen we onze klanten ook met email en Office 365 applicaties.

Wat wij belangrijk vinden:

  • Het ondersteunen van onze klanten staat voorop.
  • Actief meedenken met het vinden van de juiste aanpak, die altijd weer anders is.
  • Techniek is een middel, geen doel.
  • Wij doen ons werk omdat we het supergaaf vinden om mooie websites te bouwen.
  • Altijd open staan om te leren.

Onze mensen

Newsite - Henny Zijlstra

Henny Zijlstra

Webdesigner en eigenaar
Henny is van huis uit vormgever maar heeft een voorliefde ontwikkeld voor het maken van websites. Hij is zijn eigen internetbedrijf begonnen om klanten zo goed mogelijk te helpen met hun website.
Newsite - Niels de Vries

Niels de Vries

WordPress ontwikkelaar
Niels werkt al jaren met websites en heeft zichzelf hierin steeds verder ontwikkeld tot een doorgewinterde frontend ontwikkelaar. Als hij een probleem tegenkomt, dan rust hij niet voordat dit opgelost is.
Newsite - Daniel Pietersen

Daniel Pietersen

WordPress ontwikkelaar
Daniel is erg handig in PHP en het programmeren van WordPress websites en kan helemaal opgaan in zijn werk. Naast zijn werk als IT'er geniet hij ook van een lekkere wandeling in de natuur. Daniel is tevens onze LearnDash® specialist.
Portretten -4180

Nimrod Nieuwpoort

Office365 beheerder
Voor Nimrod gaat Office365 een heel stuk verder dan alleen Word, Excel en Outlook. Hij weet alles over het inrichten van accounts en bestanden uitwisselen met Sharepoint zodat onze klanten het onderste uit de kan kunnen halen van hun Office365-omgeving.
Diederick Bruin

Diederick Bruin

Backend ontwikkelaar
Diederick heeft veel ervaring met webshops. Het liefst werkt hij aan koppelingen met andere systemen of aan maatwerk-plugins voor WordPress. Hij is een sociale programmeur met oog voor detail.
Simon Shahan

Simon Shahan

Stagiair - software ontwikkelaar
Simon is een vriendelijke techneut die overal een oplossing voor weet en zowel helpt bij systeembeheer als bij het ontwikkelen van websites. Hij volgt de MBO-4 opleiding tot software ontwikkelaar.
Portretten -4248

Hendry Bolt

WordPress ontwikkelaar
Hendry is o.a. onze Barista, maar maakt ook sinds juli 2022 als Developer deel uit van ons ontwikkel team! Hij is bij ons afgestudeerd tijdens zijn stage en wou niet meer weg. In rap tempo ontwikkelde hij zicht tot een echte Developer.
Portretten -4250

Mark Dost

Frontend ontwikkelaar en webdesigner
Mark is een ervaren frontender en webdesigner. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in frontend- en backend ontwikkeling. Hij is de laatste jaren enthousiast geworden over Next.js waar hij bij voorkeur in werkt.
Martijn Hoogma - Projectmanager Newsite

Martijn Hoogma

Project Manager
Martijn is creatief, accuraat en snel in zijn handelen. Hij kan zich goed verplaatsen in de materie van de klant en geeft nieuwe inzichten waardoor een overzichtelijke en heldere website ontstaat.
Portretten -4232

Kelly van Eck

Office Manager en supportdesk
Kelly heeft ervaring in administratie en IT. Ze heeft een eigen WordPress blog en kan haar ervaring met eerstelijns support goed gebruiken bij het coördineren van onze helpdesk.