Over ons

Wij geloven in de kracht van mooie en effectieve websites. Newsite helpt organisaties en bedrijven met het bijhouden en doorontwikkelen van hun website of online applicatie. Omdat een website veel meer is dan een digitaal uithangbord komt Newsite naast u staan om uw website zo effectief mogelijk aan te laten sluiten op uw doelen.

Wij maken al websites sinds 1996. Newsite is ontstaan uit het samengaan van Webcoach Service en de website-activiteiten van Newrise.

Webcoach Service is ontstaan in 2012 om organisaties te helpen met het ontwikkelen en beheren van hun website of online applicatie. Newrise is in 2014 ontstaan als Marketing-communicatie bureau. Sinds november 2019 werken we bij Newsite met 4 man vanuit Zwolle aan mooie en effectieve websites.

Wij werken met WordPress. WordPress is super gebruiksvriendelijk en het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld. Een kwart van het internet draait op WordPress. Daarom zijn er tal van uitbreidingen en modules beschikbaar om je website precies aan te laten sluiten op je wensen.

Een digitale manier van werken is niet meer weg te denken. Zeker nu. Daarom ondersteunen we onze klanten ook met email en Office 365 applicaties.

Wat wij belangrijk vinden:

  • Het ondersteunen van onze klanten staat voorop.
  • Actief meedenken met het vinden van de juiste aanpak, die altijd weer anders is.
  • Techniek is een middel, geen doel.
  • Wij doen ons werk omdat we het supergaaf vinden om mooie websites te bouwen.
  • Altijd open staan om te leren.

Onze mensen

Newsite - Henny Zijlstra

Henny Zijlstra

Webdesigner - eigenaar

Henny is van huis uit vormgever maar heeft steeds meer een voorliefde ontwikkelt voor het maken van websites. Het liefst in WordPress. Hij is zijn eigen internetbedrijf begonnen om klanten zo goed mogelijk te helpen met het ontwikkelen en onderhouden van hun website.

Newsite - Niels de Vries

Niels de Vries

WordPress ontwikkelaar

Niels werkt al jaren met websites en heeft zichzelf hierin steeds verder ontwikkelt. Als hij een probleem tegenkomt, dan rust hij niet voordat dit opgelost is. Niels houdt er van om anderen te helpen en dat komt bij Newsite prima van pas.

Newsite - Daniel Pietersen

Daniel Pietersen

WordPress ontwikkelaar

Daniel is erg handig in PHP en het programmeren van WordPress websites en kan helemaal opgaan in zijn werk. Naast zijn werk als IT'er geniet hij ook van een lekkere wandeling in de natuur.

Nimrod Nieuwpoort

Nimrod Nieuwpoort

Office365 beheerder

Voor Nimrod gaat Office365 een heel stuk verder dan alleen Word, Excel en Outlook. Hij weet alles over het inrichten van accounts en bestanden uitwisselen met Sharepoint zodat onze klanten het onderste uit de kan kunnen halen van hun Office365-omgeving.

Marco van der Ziel

Marco van der Ziel

Frontend ontwikkelaar

Marco is van oorsprong vormgever maar heeft zich steeds meer gespecialiseerd in het maken van websites. Hij heeft ruime ervaring in het werken met WordPress en is een enthousiaste frontend ontwikkelaar die graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Ellen van den Berg - Newsite

Ellen van den Berg

Financiële administratie

Ellen zorgt voor onze financiële administratie en weet niet alleen veel van cijfertjes maar ook alles van Exact.

Hoe bereik je ons?

Bezoek ons: Dr. Stolteweg 23, 8025 AV Zwolle

Bel 088 - 145 00 10 of Stuur ons een email

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.